Finn den riktige gitar for deg

En gitar er et populært valg blant både gutter og jenter, nybegynnere og erfarne musikkelskere, barn og voksne. Det skylles ikke minst den fantastiske lyden og de mange muligheter du får for å skape forskjellig musikk på en gitar. Og så er det samtidig et instrument som er relativt enkelt å begynne å lære seg, men samtidig gir deg masse muligheter for å prøve nye teknikker og utvikle dine evner. Hos Danmusikk.no kan du finne et veldig stort utvalg av gitarer som henvender seg til alle – amatører som øvede, gamle som unge. Her er det nemlig noe for enhver smak, og du kan helt sikkert også finne en gitar som passer for deg og dine behov.

Helt grunnleggende kan du velge mellom to forskjellige typer gitarer, nemlig den akustiske og den elektriske. Den akustiske – «kassegitaren» – har vanligvis 6 strenger som er av enten nylon eller stål, mens selve gitaren er av tre. El-gitaren gir deg muligheten til å endre og manipulere tonen og lyden gjennom en forsterker, og den spiller en stor rolle i moderne musikk. Det vanlige er å begynne med en akustisk gitar for å lære seg teknikken, fordi det er mindre komplissert og gir et godt utgangspunkt for å arbeide videre med andre lyder. Senere kan man da velge å gå videre til den elektriske, men det er selvfølgelig også mulig å begynne på den som det første. 

Hos Danmusikk.no finner du et bredt sortiment av både akustiske gitarer og el-gitarer, og du kan velge mellom mange ulike modeller og designs innen hver kategori. Slik kan du finne den gitaren som passer for dine behov, ditt ambisjonsnivå og ikke minst din personlige smak. Har du behov for hjelp, da kan du alltid få råd og veiledning i forbindelse med ditt kjøp slik at du kommer hjem med det helt riktige instrumentet.

 

 

Maria Laugesen