Fjerne fettflekker effektivt

Vi har nok alle opplevd å stå på kjøkkenet mitt i matlagingen, og plutselig spruter olje eller annet fettstoff opp fra pannen. Har du ikke husket et forkle, da har du plutselig en stor fettflekk på dine klær. Det kan også være du har sølt på duken under middagen, og at den nå har fått på seg en stor fettflekk. Fettflekker ses dessverre tydelig på nesten alle farger av plagg, og de kan være stort sett umulige å få av i vanlig vask. Derfor er det nødvendig å anvende en flekkfjerner som er spesifikt utviklet til å håndtere vanskelige flekker.

På Stell har produsert en flekkfjernersåpe til akkurat dette formålet. Deres På Stell Flekkfjernersåpe kan anvendes for å fjerne fettflekker og alle mulige andre flekker fra alle de vanligste tekstiler og materialer. Den virker raskt, effektivt og skånsomt på samme tid, slik at den er enkel å anvende i hverdagen. Får du en fettflekk på dine plagg, da fukter du bare den delen av plagget med vann. Så gnir du på flekkfjernersåpen, og til slutt kaster du plagget i vaskemaskin og vasker det helt som vanlig. Er det snakk om en gammel flekk, da kan det være nødvendig å la plagget ligge en stund før du vasker det. Etter vask er plagget fint og rent som nytt! Slik kan du i løpet av veldig kort tid rense dine plagg og fjerne vanskelige flekker fra fett, rødvin, frukt, bær eller andre ting. 

På Stell Flekkfjernersåpe har en herlig lukt av sitron, og så er den basert på naturlige ingredienser. Den er derfor både økologisk og biologisk nedbrytbar, og så inneholder den ingen av de stoffer som kan skade deg, dine plagg eller miljøet. Kjøp din På Stell Flekkfjernersåpe hos Paastell.no, og få enkel, rask, effektiv og skånsom fjerning av flekker i hverdagen. 

Maria Laugesen