Massasje – et lille stykke vidunder

Massasje er virkelig undervurdert. Visste du for eksempel at én time massasje tilsvarer rundt 7 timers søvn? Ja, det er riktig. Og det er på grunn av at massasjen gir samme effekter til kroppen som en god natts søvn. Men massasje er så mye mer enn det.

Massasje godt for kropp og sinn

La oss gå litt mer i dybden på massasje. Massasje er faktisk godt for både kropp og sinn. Mange tror at det er kun for å løsne opp noen muskler – som den også gjør –, men den har også mange gode helseeffekter på det mentale. Blant annet kan en massasje hjelpe mot stress, men også mot angst og depresjoner. En massasje er også fantastisk om du har søvnproblemer, og som igjen henger sammen med stress og andre mentale problemer.

For å gå tilbake til det fysiske, er en massasje perfekt til å løsne opp både muskler og ledd. Spesielt er stress dårlig for nakkeområdet, og man kan raskt bli virkelig spent. Dette kan igjen føre til nakkeproblemer eller hodepine. I tillegg til det hjelper en massasje å øke blodsirkulasjonen i kroppen, og dermed også utskille giftstoffer. Det er nærmest som en detox for kroppen.

Massasjetimer, massasjestoler og massasjeapparater

Om du lever et liv med mye stress og din kalender er alltid proppet med ting å gjøre, så kan det være en god idé å få booket en massasjetime. Enkleste er å bare booke inn en time langt ute i kalenderen, så du sikrer det at du får «din tid».

Du kan også gjøre alt enda enklere ved å investere i enten noen massasjeapparater hjemme, eller slå på stortromma og investere i en massasjestol. Det finnes ekstremt mange massasjeapparater på markedet i dag, og du kan derfor finne produktet som passer perfekt for deg og dine behov. Sliter du med nakken, finnes det mange massasjeapparater til nakken. Eller ønsker du å sette mer fokus på dine føtter da du går mye i løpet av dagen, kan det være en god idé å investere et apparat til fotmassasje.

Vil du ta massasjen til et høyere nivå kan en massasjestol være en mulighet. I dag kan du også finne massasjestoler som masserer hele kroppen, og det finnes jade sten i stolen som blir varmet opp. I tillegg til dette finnes det massasjestoler med lydbølgeterapi, og er noe helt nytt på markedet. Dette hjelper spesielt på det mentale. Med andre kan du få en massasjestol som gir din kropp og sjel velvære.

admin