Ortoser produsert av spesialister

Det kan være forskjellige årsaker til at vi på et tidspunkt i livet får behov for ortopediske hjelpemidler. Ofte er det på grunn av sykdom eller ulykker som gjør at en del av kroppen vår får funksjonstap og derfor behov for hjelp for å kunne fungere bedre.

Er du en av de som trenger ortoser, da er det viktig at du får du får den helt riktige hjelpen og en løsning som er skreddersydd for deg og dine behov.

Profesjonelle fagfolk hjelper deg

Ortopediske hjelpemidler som ortoser, proteser og annet er et spesialistområde, og derfor krever det et samarbeid mellom flere kompetente fagfolk å levere disse. Hos https://www.tov.no/ har de samlet en gruppe av personer som har stor viten og erfaring på området, og som kan levere ortoser og andre ortopediske hjelpemidler i absolutt høyeste kvalitet.

Siden det er en spesialistoppgave krever det henvisning å møte opp på klinikken. Derfor må du snakke med din fastlege eller legespesialist som skal sende deg videre dersom det er relevant for deg.

Laget hos TOV består blant annet av ortopediingeniører og ortopediteknikere som designer, utvikler og produserer dine ortopediske hjelpemidler ned til minste detalje. På den måten får du noe som er fullstendig skreddersydd etter deg, din funksjon og dine behov.

Forskjellige hjelpemidler for forskjellige behov

Ortopediske hjelpemidler kan være flere forskjellige ting, og derfor skal spesialistene finne ut hva som er riktig for deg. Det finnes for eksempel proteser for deg som trenger det, eller ortoser til ulike deler av kroppen. Det kan også være trepunktskorsetter for ryggen, eller kanskje hælsko som anvendes til å avlaste foten etter eksempelvis operasjon.

Utvalget av hjelpemidler er stort, og spesialistene hos TOV vil – i samarbeid med din lege – velge, designe og til slutt produsere den mest optimale løsningen som passer for presis deg og din individuelle situasjon.

Maria Laugesen