Skånsom vask av ull

Ull trenger verken være tidskrevende eller vanskelig å vaske, dersom du bare kjenner til de metoden og bruker de riktige produkter. Du kan godt vaske ull i vaskemaskinen, men det finnes noen forholdsregler du bør følge for å gi dine ullplagg den beste og mest skånsomme behandlingen. Generelt gjelder det dessuten at ull ofte bare trenger litt lufting frem for å bli vasket for ofte.

  • Sentrifuger alltid til slutt for å oppnå det beste resultatet.
  • Ikke fyll vaskemaskinen for full. Det er mer skånsomt mot klærne å ha lavere belastning på maskinens ullprogram.
  • Damp gjerne de mer fine ullplagg.
  • Unngå vanlige vaskemidler og bruk i steden et spesialmiddel for ullvask. Fjern eventuelle flekker på forhånd og vask da med en spesiell ullvask for skånsom og effektiv vask av ullplagg.
  • Dersom plaggene etter vask har blitt for små eller feil i fasong, da kan du strekke de med jevne og bestemte bevegelser for å oppnå riktig størrelse eller fasong igjen.

Du kan med fordel anbefale den milde og effektive ullvask fra Paastell.no, På Stell Ullvask. Her trenger du kun bruke 1 spiseskje for å vaske 1/2 maskin. Slik er du sikker på å få rene ullplagg som samtidig er myke på grunn av den naturlige oljen som ullvasken er produsert av. I tillegg unngår du å ødelegge klærnes utseende eller tekstur som du risikerer ved å bruke vanlig vaskemiddel. På Stell Ullvask er nemlig produsert av naturlige ingredienser som er skånsomme mot både dine ullplagg, deg og miljøet. Den inneholder ikke blekemiddel eller lignende som kan skade ull, og den er samtidig fri for parfyme, silikon, parabener og anre skadelige ingredienser. Som bonus er den svært effektiv og helt økologisk nedbrytbar. Du kan kjøpe din På Stell Ullvask hos Paastell.no og sikre at du kan vaske ull enkelt, rask og effektivt i hverdagen fremover.

admin